onsdag 10 februari 2010

Stygnen borta






















Nu har vi tagit bort stygnen och ögat såg jättefint ut. Men det rinner fortfarande och veterinären kan inte säga vad det beror på. Hon spolade tårkanalen så får vi se. Ozzys tårkanaler var jättesmå och svåra att få in själva "sprutan" som man spolar med. Men det gick. Jag vet inte om rasen i sig har små tårkanaler. Någon som vet? Han har inget sår kvar på ögat men err ärr som han nog kommer att få ha.Men det är inget man ser, Och han verkar se på ögat. Och det viktigaste är att han inte har ont. Vi får avakta ett tag till och se om det slutar rinna.Bara att torka och pudra för att hålla så tort det bara går. Annars får vi ringa till Katrineholm igen. Han är i varje fall pigg & glad liten buse och det är skönt.
Hoppas ni har det bra därute i snöhögarna. Här är det nog bara Ozzy som tycker att de fortfarande är rätt kul. Men han har ju inte fått hoppa i dem på ett tag. Men det gör han nu Tjohoo !!
Ha det bra ni alla... :)

1 kommentar:

karin och selma sa...

Han ser trött ut lilla skrutten. Nu håller vi tummarna igen för att allt ska funka som det ska igen. Selma löper för fullt, men sen får vi väl ta en bulle-dejt igen nu när han mår bättre igen. Lycka till och ha det gott!
Karin.