måndag 8 mars 2010

Detta öga !!!

Mysbubben som tigger något gott. Då ser man ut så här.Lite svårt att motstå då eller!!!
Jag tror aldrig att det tar slut. Vi hadde tur att han som opererade Ozzys öga kom ner hit för att göra ögonlysning i Linghem, så vi slapp sitta i 1 1/2 timme i bilen för att de bara ska titta och se varför ögat rinner fortfarande. Han tror att det kan vara så att tårkanalen är för liten och att vi kanske måste öppna upp den . Och det visste vi ju att den är då vi var uppe i Katrineholm sist. Det var ju problem att spola den då. Nu ska de diskutera vad det kan vara och vi återkomma per telefon på Torsdag. Hmm vet inte vad man ska göra snart. Vill inte operera bort hans goa veck på nosen som annars kan vara ett sätt om det inte går att få stopp på rinnandet, så att det inte blir svamp och sårigt.
Annars mår han bra!! Pigg go & gla och lite knäpp. Vårkännslorna kanske börjar komma fram :) Det märks ändå att han är piggare nu än innan vi opererade ögat. Det är ett + i varjefall..
Nu får vi hoppas att våren snart är här. Det är så skönt att stå i solen och höra hur det droppar.
Kram på er alla..:)

2 kommentarer:

Julan sa...

Halloj på er!!
Vad kul att höra av er, jag har tänkt på er oxå en hel del men tiden är så knapp just nu, fattar inte vad man gör av den. Oggy trivs jättebra,han har haft en tuff period då Diya har löpt men vi har beslutat att ge honom en P-stav så idag tar vi bort lite av hans manlighet och hoppas att han lugnar sig lite för Beyla ska in i löpen nu.
Vad trist med ögat men jag tror nog dom fixar detta innan sommaren för dom vill nog inte vänta för länge om dom väl beslutat för op.
Här uppe njuter vi av ett soligt och varmt sportlov i veckan men nästa vecka är det vardag igen:(
Ska ta mig i kragen och slå en signal någon em.
Kram på er så länge.

karin och selma sa...

Hej hej!
Påskplaner? Har ni måhända tid över för lite bullebus?